nuffnang

KliK-KliK La:)

Sunday, October 31, 2010

Charity Dinner Physiotherapy...


Ni ceta masa nak pg dinner tuk physiotherapy,nak jadi kan ceta...seminggu sblum dinner 2 kita bgtau abg kita, mula2 abg kita bg pg tpi pas kita ckap tema baju "FAIRY TALE" abg kita trus xbg pg..Kecewa sangat.Dinner tu kat hotel seri malaysia,kepala batas 26/10/10 yg lepas..tapi kita berkeras jga nak pg sbab tahun ni tahun akhir kita stdy kat kolej..so,rugilah kan xpg wajib pla tu...huhu...Kita pg ngan kwn kita yankee nama dia..hehehe...cun tau..
ni lah yankee..


 ni ngan kazen kita

Abg kita xbg pg tpi kita da prepair baju nak pg dinner 2 walaupun xekut tema tetap nak pg..haha...Yg penting makan...hehe...tiket xlupa nak bawa tau..sebab tiket 2 memang bertuah..ada tiket bertuah..hehehe... Ramai jga la yg join kat sna yg budak nursing kolej kita pun ada..ada yg macam puteri,ada macam cinderella la..cantek2 g tu..kita pkai baju kurung jer...besa jer..memang best la..walaupun masa 2 duk lama2 kat aircon mata jadi merah,pedih g..tahan ja la sebab best..hehe...
 ni tiket dinner RM35 tau...


Kawan2 kita cantek2 tau..ada yg sanggup tempah baju, pg salon gara2 nak pg dinner 2..wow!!!tgk dorg pun cm jeles ni,tpi kita sedar la kita xcantek sgt kan cm dorg tu..hehe..
ni la kawan2 kita yg cantek2 n cun2

Ni gambar kawan2 kita, kita jer xda kat sni..hehee...kita kat meja laen tu lah xda..Pasal tiket bertuah tu pla..xsia-sia kita pg dinner tu tau, kita bertuah nombor tiket kita 083. Nombor ganjilkan,hehe...xpe yg penting malam tu kita memang bertuah tau...Cabutan yg ke-2 kta yg dapat

 ni kita masa dapat tiket bertuah tu..Datin yg bg..hehe

ni kita dapat hamper yg xseberapa


Ramai jga student yg dapat tiket bertuah ni, lecture pun dapat tau..
Banyak persembahan2 yg student bt memang best giler..Gempak tau.. Lecture2 pun ada yg menari Dato' Z nyanyi..huhuhu...memang best la.smpai xterkata..hehe.. Penghujung program tu pla..ada kejutan, ada gelaran King n Queen Popular 2010..King junior physio, Queen junior nursing...tpi xingat pla nama dorg ni..hehee...
Yang penting dorg pakai baju yg TOP tau..cm King n Queen..


KING n QUEEN
Cantek x???hehee...
Smpai sini je lah ceta kita tentang DINNER ni..hehe...Memang xsia-sia pg,kalau xpg rugi xdpat tiket bertuah tu..Tahun depan xtau g dapat join g ka atau x..Yang penting tahun ni da dapat join.. Kalau kita ada tersilap bahasa, tersilap taip..hehe..minta maaf je la ek...ni saja nak kongsi-kongsi ceta..Yang kat Abg kita tu..Kita minta maaf ek, sebab pg juga walaupun abg xbg..kita pg sebab sebelum ni kita xpenah pg mana2 dinner pun saja nak join nak timba ilmu skit kat tempat org ni..hehe... MINTA MAAF K..LOVE U..:))

Teman Blogger