nuffnang

KliK-KliK La:)

Thursday, November 11, 2010

Chessy pizza

cheesy chicken

Ni lah first time makan pizza.hehehe..sedap jga la..yg saya makan ni cheesy chicken. Dua keping lebih saya makan, mg kenyang sangat. Cheesy yg banyak sedap tau..yela first time kan mesti makan banyak2..hehehe.. Tgk kat tv kat gambar kawan teringin nak makan... Tapi akhirnya saya dapat juga makan PIZZA HUT!!!!hehe..walaupun mahal skit la..


Nie saya makan juga licin tau..hehe..Roti tue sedap..cm nak makan balik jak..hehe... Ada g roti 1 pingan sampai, tapi xhabis..smua kekenyangan...hehe..makan pizza 2keping, saya jak makan 2keping setengah...


Hah...ni lah position saya makan. Ada g kat pingan tue, tapi xhabis dah kenyang..


Ni xsedar kawan candid gambar..maklumla menikmati pizza hut..hehe..sapa2 yg xpenah try pizza, cepat2 la pg nti lambat pla..hehe...SEDAP!!!!!

I LIKE PIZZA!!!
I'M CRAZY ABOUT CHEEEEEEEEEEEEEEEEEESE!!





Teman Blogger